Inima de Frate ep 3

Written By Admin on duminică, 21 iunie 2015 | 23:13

"Inima de Frate ep 3", Inima de Frate ep 3 Serial, Inima de Frate ep 3 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 3 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 4
Tot echilibrul este stricat de Cemre.
În timp ce Kuzey continuă meciul de box care-i pune viața în pericol, Cemre trăiește șocul în urma celor aflate de la Ali.
Câștigătorul acelei seri este Kuzey. El găsise modalitatea de a transforma în bani această calitate a sa, dar dimineață va fi față în față cu un nou obstacol.
Familia tănârului mort în accidentul provocat de Guney se va confrunta cu Kuzey. Kuzey, care află ceva nou despre Guney, se va îndepărta tot mai mult de acesta.
Atunci când află că Banu va fi și ea prezentă la turneul de golf din Antalya , unde participă Guney,  o Cemre este hotărâtă, cu orice preț, să nu-l lase singur pe acesta. Din punctul de vedere al lui Handan, această călătorie poate fi un prilej  de împăcare a celor doi frați.
Ea insistă pentru ca Guney să-l duce pe Kuzey. Împotriva voinței lui și gândindu-se că Kuzey nu va  veni în Antalya, Guney îi propune acestuia să vină în Antalya.
Kuzey va accepta invitația, dar va afla mai târziu că va veni și Cemre.
După ani de zile, vechii prieteni alături de Ali se vor revedea într-o vacanță.
Călătoria începută cu veselie nu va fi suficientă pentru a reduce distanța dintre cei doi frați.
Din cauza lui Cemre tot echilibrul se va strica.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.