Inima de Frate ep 40

Written By Admin on sâmbătă, 20 iunie 2015 | 09:19

"Inima de Frate ep 40", Inima de Frate ep 40 Serial, Inima de Frate ep 40 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 40 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 41
Confruntarea dintre Ferhat şi Kuzey va fi Kuzey. Ferhat va fi reţinut. De acum Kuzey poate să se bucure că şi-a ţinut cuvântul dat în faţa celor dragi. După zile pline de frică şi întuneric, pentru Kuzey incep sa apară la orizont zile însorite.  În acest timp, Ferhat încearcă să dea socoteală politiştilor pentru fapte comise. În familia Sinaner, criza Burak Çatalcalı care a început  la nuntă între Banu şi Guney, se dezvoltă pe zi ce trece. Prezenţa lui Cemre va reprezenta o lovitura dură pe care o va primi căsnicia lui Guney şi Banu, care se pregătesc să plece în luna de miere. Cemre, care este cuprinsă de durere, nu ştie de ceea ce se petrece. Cemre, recunoscându-şi sentimentele faţă Kuzey şi nemaiavând unde să se refugieze, se va hotără să nu mai asculte glasul inimii. În timp ce pentru Kuzey  care se află, alături de Zeynep,  departe de probleme şi temeri, începe o nouă pagină din viaţa sa,  Ferhat va juca cel mai impotant joc de noroc din viaţa sa.  Acest joc nu va avea niciun câştigător.

În noul sezon din Serialul "Inima de Frate" Kuzey va merge să-l caute la Batumi pe Ferhat, care i-a omorât prietenul.
 Kuzey începe  căutările pentru a răzbuna moartea lui Ali.
După luni de zile, Kuzey, care dăduse de urma lui Ferhat, este văzut în Batumi, capitala Georgiei.
Kuzey este hotărăt să-l omoare pe Ferhat, cu preţul vieţii. Înainte de se înfăţişa în faţa duşmanului său, îşi va lua rămas bun de la iubită şi se va îndrepta spre Batumi. Cineva îl va ajuta. De acum nimic nu va mai fi ca altă dată.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.