Inima de Frate ep 52

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 22:50

"Inima de Frate ep 52", Inima de Frate ep 52 Serial, Inima de Frate ep 52 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 52 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 53
Începând din acest episod, Șebenm Donemez va fi distribuită în serial în rolul - Melda Yalgin. În acest episod, Burak joacă un joc de noroc periculos indicăndu-l ca suspect pe Guney în ceea ce privește uciderea lui Ferhat.
Cu ajutorul mănușilor, în mijlocul tuturor Burak va juca un joc de noroc periculos, iar Guney va deveni suspect în cazul uciderii lui Ferhat.  Pe de altă parte, prezența  lui Kuzey, îl va indispune foarte mult pe Bariș. De fapt asta urmărea și Kuzey. Kuzey va da de înțeles tuturor că va sta aproape de familia Sinaner până când va găsi răspuns la toate întrebările sale. În timp ce Guney se ocupă de criza dintre Kuzey și Burak Çatalcalı, în spatele ușilor închise Bariș și Ebru Sinaner fac planuri pentru salvarea firmei. Situația firmei nu este precum a fost raportată asociaților. De aceea, doar planul știut  de Ebru și Bariș, trebuie să fie pus în aplicare înainte de a fi făcut public.
În urma discuției cu Kuzey, neputincioasă, Cemre va încerca să-și continue viața. Dar din păcate nici forța sa, nici posibiltățile ei nu o vor face fericită. În schimb, după multe luni, Zeynep va găsi o cale de a se apropia de Kuzey.  Prin organizarea aniversării lui Kuzey, ea nu se va rezuma doar la a cuceri admirația tuturor ci și va folosi situația pentru a o face pe Cemre să sufere.
Burak Çatalcalı care reușise să atragă atenția tuturor prin show-ul făcut, crease influența pe care și-o dorise. Dar, nervozitatea lui  Burak va crește, neașteptat, și furia lui se va revărsa pe Burak Çatalcalı. Vestea proastă, sosită a doua zi, va fi începutul unor evenimente noi.

Cine este Melda Yalgın?
Melda Yalgın, este o tânără care la o vârstă fragedă, este reprezentanta în Turcia a unei firme din străinătate. Ea sosise la Istanbul pentru rezolvarea crizei profunde de la Grupul de Firme Sinaner, criză știută doar de Ebru Sinaner și Barış Hakmen. În spatele ușilor închise,  în cadrul discuției legate de viitorul Grupului de Firme Sinaner, ea va avea un rol important în luarea deciziilor. În timp, contractul pe termen scurt încheiat cu Familia Sinaner, odată cu implicarea lui Guney, va avea o altă însemnătate.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.