Inima de Frate ep 4

Written By Admin on duminică, 21 iunie 2015 | 23:11

"Inima de Frate ep 4", Inima de Frate ep 4 Serial, Inima de Frate ep 4 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 4 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 5
Secretul familiei Tekinoğlu și al lui Güney se va afla în timp ce Kuzey și Güney vorbesc despre trecut.
Kuzey și Cemre trăiesc un moment greu de descris atunci când fără să-și dea seama Cemre este mişcată pe de-o parte crizele de furie, pe de altă parte compasiunea plină de dragoste a lui Kuzey.
În timp ce Kuzey își maschează nedumerirea prin furie, Cemre, pentru a scăpa de rușinea pe care o simte, gândește că singura cale de scăpare este fuga. Guney va veni în ajutorul lui Kuzey, când îşi va da seama că viețile lor vor ieși de-a binelea de pe făgașul normal dacă nu va putea s-o oprească pe  Cemre.
Noaptea căpătase alte conotații. Cemre, acționând împinsă de sentimentul vinovăției, își va vărsa furia pe Guney. Guney va încerca să aplaneze momentul de criză.
Hotărărea devansării datei nunții luată de Guney și Cemre îi va afecta diferit pe Banu și Kuzey.
Atilla Sinaner va face tot posibilul ca să nu lase în voia sorții destinul fiicei sale și va acționa pentru a o îndepărta pe Banu de Guney.
În timp ce toate lucrurile începeau să intre în normal, Kuzey va marca seara în care va avea loc ceremonia de premiere a Turneului de golf, organizat de Grupul de Firme Sinaner.
Kuzey îl va întâlni la meciul de box pe cel care, chiar și după ce ieșit din închisoare, i-a schimbat viaţa, o viaţă cu „lipsuri”.
Însă lui Kuzey nu-i va fi ușor să-și regleze vechile conturi din trecut.  Pe de altă parte, în timp ce Kuzey și Guney află împreună, ca pe vemuri, în brutăria tatălui lor și vorbesc despre trecut, secretul familiei Tekinoğlu și a lui Guney va ieși la iveală.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.