Inima de Frate ep 80

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 01:29

"Inima de Frate ep 80", Inima de Frate ep 80 Serial, Inima de Frate ep 80 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 80 film Acasa Tv.Vezi Rezumat si de la Inima de Frate episodul 79
În timp ce Kuzey va afla  secretul lui Guney, în timp ce va dori să-l găsească pe acesta, din locul unde se ascunde, Guney se pregăteşte pentru marea zi.
Şi Zeynep va face un plan pentru a umbrii ziua fericită a lui Cemre.  Ultima mişcare făcută de Zeynep, o va enerva pe Cemre. Atunci când Cemre, după multe zile, va deschide ochii în cea mai fericită zi a vieţii, Kuzey îi va găsi pe Guney. În timp ce Guney trăieşte cel mai mare şoc al vieţii, Kuzey va afla tot adevărul.
În ziua nunţii Kuzey va afla tot adevărul legat de Guney de la Deniz, care va veni la uşa sa. În timp de Cemre se pregăteşte de nuntă, va avea loc înfruntarea, mult aşteptată, dintre Kuzey şi Guney.
 Serialul Inima de Frate, care încă din prima zi a fost urmărit cu mare interes şi atracţie, care nu va fi uitat uşor şi care prin intermediul ultimului episod va lăsa urme în sufletele tuturor, se întâlneşte pentru ultima data cu telespectatorii.

Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.