Inima de Frate ep 32

Written By Admin on sâmbătă, 20 iunie 2015 | 09:55

"Inima de Frate ep 32", Inima de Frate ep 32 Serial, Inima de Frate ep 32 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 32 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 33
Ferhat, nu-l lasă în pace pe Kuzey
În timp ce după o perioadă lungă viața lui Kuzey intra în normal,   Kuzey va avea de-a face cu fața întunecată a lui Ferhat.
Cemre, care este martora evoluției relației dintre Kuzey și Zeynep, nu poate renunța la Kuzey. Zeynep, care simte tot timpul prezența lui Cemre în relația sa cu Kuzey, va începe să fie deranjată de aceasta. Cele două prietene se vor certa.
Banu va fi cea care-l va liniști pe Guney, atunci când în presă reportajul despre el începea cu: "este cu Cenușăreasa". Între timp Guney va afla noi date despre incendiul izbucnit la conacul familiei Sinaner. Acum va avea de-a face, pentru prima dată, cu numele “Burak Çatalcalı”. Cu cât va afla mai multe indicia, Guney se va apropia mai mult de secretul familiei Sinaner.
Pe de altă parte, Simay va începe să cerceteze trecutul necunoscut al lui Ferhat. Datorită curioazității sale, Simay nu-și dă seama că se expune pericolului.
Sigura condiție a lui Kuzey de a colabora cu firma lui Şekip Uncu, va fi aceea de a-și promova produsul propriu, fără să aibă vreo legătură cu macaraua. Kuzey este consțient că prin acestă mutare va deveni concurentul lui Guney.
Pe de altă parte, relația dintre Kuzey și Zeynep decurge normal. Cemre care suferă, tăcută,  din dragoste, reușește să-I atragă atenția lui Bariș. În timp de după o lungă perioadă viața lui Kuzey intra pe un făgaș normal, acesta va avea de-a face, încă odată, cu fața întunecată a lui Ferhat.





Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.