Inima de Frate ep 31

Written By Admin on sâmbătă, 20 iunie 2015 | 10:15

"Inima de Frate ep 31", Inima de Frate ep 31 Serial, Inima de Frate ep 31 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 31 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 32
Simay, pentru care a venit vremea să dea socoteală, așteaptă, cu frică, ceea ce va avea de suferit.
Cercetările cu privire la noaptea accidentului continuă. În timp ce Kuzey urmărește să rezolve problema, ua lui  Guney va crește, deorece acesta va considera că, în acest timp, dispariția lui Kuzey este o răzbunare și nicidecum o cale de scăpare a  acestuia.
Furia lui Guney față de Kuzey îl va afecta și pe Sami. Sosise momentul pentru ca Sami să-l tragă la răspundere pe Guney. Sami se ba duce brusc la holding. Datorită lui Guney, familia Sinaner  ajunsese subiect al ziarelor. Cu toate că Banu încearcă să rezolve prin propiile forțe situația, deznodământul va fi din în dezavantajul lui Guney.
Bariș va face rost de un avantaj față de Guney, pe care este hotărât să-l folosească pâna la sfârșit. În acest sens, un nou  document primit de Ferhat îi va fi de mare folos. Pe de altă parte, concurența dintre Cemre și Zeynep,, care crește, pe zi ce trece, nu poate fi transpusă în cuvinte. Zeyne va citi mesajele lui Cemre de pe site-ul de socializare și se va gândi că acestea au fost scrise lui Kuzey. Pentru a scăpa de acestă situație Cemre va fi nevoită să mintă. Această situația îl va face pe Kuzey să creadă că Cemre are un iubit. Războiul rece dus de Zeynep împotriva lui Cemre, o va apropia foarte mult de Kuzey, iar Kuzey și Zeynep vor rămâne pentru prima dată singuri, împreună. Cemre înțelege că a pierdut orice fel de speranță de a mai fi cu Kuzey.







Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.