Inima de Frate ep 39

Written By Admin on sâmbătă, 20 iunie 2015 | 09:21

"Inima de Frate ep 39", Inima de Frate ep 39 Serial, Inima de Frate ep 39 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 39 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 40
Guney şi Banu se vor căsători. În noaptea nunţii va fi umbrită de surpriza musafirului nepoftit. Atunci când Kuzey va afla cine este persoana care l-a salvat, în ultimul moment din mâinile poliţiştilor, la început, această persoană nu va însemna nimic pentru el.  Burak Çatalcalı, care aflase de conflictul dintre Kuzey şi Guney, va avea o doleanţă de la Kuzey. Agitaţia  deschiderii, în cadrul căreia Kuzey a fugit de poliţişti, continuă. După cele întâmplate, Guney este singura ţintă a reproşurilor. Fugind de poliţiştin Kuzey înţelege că nu va putea rezolva problema cu Ferhat. Dar atunci când se va prezenta în faţa procurorului şi când se va forţa să-şi stăpânescă furia, hotărărea luată va pune familia Tekinoğlu într-o situaţie dificilă.  Între timp, noua mutare a lui Simay în legătură cu acţiunea de divorţ, îl va enerva enorm pe Kuzey. Pentru cele întâmplate la deschidere, familia Uncu îl vor învinovăţi tot pe Kuzey .  Într-un final Guney care este nevoit să lupte pe mai multe fronturi diferite din cauza lui Kuzey, se va revolta. Cemra care este martora a momentului lui Kuzey, află  că acesta este eroul misterios din „noaptea accidentului”. Acest lucru îi va la un loc , pentru confruntare, pe Kuzey, Guney şi Cemre. În tim pce nunta lui Banu şi Guney este umbrită de surpriza musafirului nepoftit, Kuzey, odată cu veste primită, are o ocazie importantă pentru a scăpa de Ferhat.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.