Inima de Frate ep 2

Written By Admin on duminică, 21 iunie 2015 | 23:15

"Inima de Frate ep 2", Inima de Frate ep 2 Serial, Inima de Frate ep 2 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 2 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 3
Cu toate că este liber și a înțeles că viața lui nu poate continua, în niciun fel, de unde a rămas, furia îl va duce pe Kuzey în fața casei lui Cemre, acolo unde a început povestea.
Aici, cea mai adâncă rană ascunsă, de ani de zile,  în sufletul lui Kuzey va începe să sângereze atunci când îi va vedea pe Guney și Cemre, împreună.
Cu toate că încearcă să-și ascundă durerea prin intermediul furiei, Kuzey își dă seama că, în urma celor patru ani scurși, singurul perdant este el.
Asumându-și fapta lui Guney și știind că fiului său i-a fost spulberat cel mai mare vis, Sami este consțient că numai poate să-l țină pe Kuzey lângă ei.
Singura cale de scăpare pentru Kuzey, care numai rezistă lângă Cemre și familia sa, este să plece departe.
Acesta va descoperi, singur, modalitățile pentru a face rost de bani.
Guney, care aflase că fratele său, participă la meciuri de box, punându-și viața în pericol,   va eșua în încercarea de a-l opri. Fără să se mai întâlnescă faţă în faţă după „noaptea tragediei”, Kuzey și Guney se vor îndepărta unul față de celălalt.
Guney, care i-a permis lui Kuzey să se sacrifice pentru el, are mustrări de conștiință.
Gülten, care nu a fost de acord relația lui Guney cu fiica sa, odată cu ieșirea din închisoare a lui Kuzey, va adăuga o nouă temere la temerile cu privire la această relație.
Dar există și o altă persoană în afară de Gulten care și dat seama de iubirea lui Kuzey față de Cemre.
Banu, care, pe zi ce trece, este interesată de Guney, va demostra căt sunt de  justificate sentimentele lui Cemre.
Apropierea lui Guney față de Grupul de Firme Sinaner, o vor face mai încrezătoare pe Banu în ceea ce privesc planurile sale în legătură cu Guney.
Cina, care va fi servită în familie cu ocazia aniversarea căsniciei lui Sami și Handan, va lua o întorsătură diferită prin participarea lui Gülten și Cemre.
Răspunsul neașteptat a lui Guney la invitația făcută de Atilla Sinaner va duce la răcirea relației acestuia cu Cemre.
 Kuzey, care și-a planificat, în secret, un nou meci de box, va fi nevoit să o ia și pe Cemre cu el, deoarece aceasta fusese martoră la convorbirea acestuia.
În timp ce-și ia locul în ring şi jucând barbut mizând cu propria viața, odată cu adevărul aflat de Kuzey, prima lovitură o va primi Cemre, care se află printre spectatori.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.