Arama » , » Prizoniera destinului ep 1 rezumat

Prizoniera destinului ep 1 rezumat

Written By Admin on luni, 16 noiembrie 2020 | 23:52

 Prizoniera Destinului ep 1 rezumat online

Prizoniera destinului ep 1. În ziua ei de naștere, Zeynep este uimită de o petrecere surpriză organizată de iubitul ei. Toată lumea din înalta societate participă la petrecere. Faruk mai face o surpriză și propune în fața tuturor. Zeynep acceptă cererea de căsătorie, dar se simte inconfortabilă. Simte povara secretului ei pe umeri. 
 Între timp, mama biologică a lui Zeynep, Sakine, vine la petrecere fără a fi invitată doar să-i ofere cadoul de ziua ei. 

Când Faruk și Sakine se lovesc unul de celălalt, Zeynep se află într-o situație dificilă și nu își poate introduce mama biologică în mod corespunzător. Când Zeynep nu poate avea o explicație, Faruk presupune că Sakine este îngrijitorul lui Zeynep. După această situație neplăcută, Sakine părăsește evenimentul și simte mai în profunzime că fiica ei s-a îndepărtat de părinții ei biologici. 

 A doua zi, Sakine află că fiica ei se va căsători cu Faruk, care este din înalta societate. Mama adoptivă a lui Zeynep nu vrea să dezvăluie situația specială a lui Zeynep nici lui Faruk, nici familiei lui Faruk. Ea vrea ca Zeynep să plece în străinătate împreună cu Faruk după căsătorie, astfel încât să poată fi departe de bieții ei părinți. 

 În urma acestei dezvoltări, Sakine simte că și-ar pierde fiica pentru totdeauna dacă Zeynep se va căsători cu cineva din înalta societate. Astfel, ea dezaprobă persistent această căsătorie și își dorește fiica înapoi. Când află că Mehdi care este un tip frumos din cartier, caută o fată ca să se căsătorească, Sakine o convinge pe fiica ei pentru o întâlnire oarbă. 

 Zeynep merge fără să vrea la locul de întâlnire pentru a nu răni mama. În același timp, Mehdi acceptă această întâlnire oarbă pentru a scăpa de plângerile mamei sale. Când Zeynep și Mehdi se întâlnesc, simt armonia și atracția dintre ei. Chiar dacă provin din medii diferite, se înțeleg foarte bine unul cu celălalt.

Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.