Prizoniera Destinului Rezumat Online

Written By Admin on luni, 16 noiembrie 2020 | 23:22

Prizoniera destinului rezumat online, Titlu original Dogdugun Ev Kaderindir - Casa în care te-ai născut este destinul tău, este un serial de televiziune turcesc , genul Fictiune, Drama, si  a avut premiera pe data de 25 decembrie 2019

Zeynep (Demet Ozdemir ) este o fată tânără și frumoasă care provine dintr-o familie săracă, dar a fost crescută de o familie înstărită. Când Zeynep are 7 ani, tatăl ei dă custodia fetei sale unei familii, în schimbul unei sume e bani. Sakine (Zuhal Gencer), mama biologică a lui Zeynep, ia o decizie grea și acceptă  oferta, astfel încât fiica ei minunată să aibă ocazia de a merge la școală și de a avea o viață decentă. 

 Chiar dacă părinții biologici ai lui Zeynep sunt amândoi în viață, ea locuiește împreună cu părinții adoptivi pentru a avea o educație bună. Mama ei biologică Sakine lucrează ca o doamnă de curățenie a casei în care locuiește Zeynep. Tatăl ei biologic Bayram (Sinan Demirer) lucrează ca muncitor în construcții și are probleme cu alcoolul. Pe de altă parte, părinții ei adoptivi Nermin (Senan Kara) și Ekrem sunt bine educați și sunt din înalta societate. 

Datorită situației sale speciale, Zeynep este sfâșiată complet. Ea primește educație de primă clasă, petrece cu prietenii bogați și locuiește într-un conac mare din apropierea Bosforului. Cu toate acestea, ea ascunde adevărul din spatele vieții sale perfecte. Nimeni din înalta societate nu știe despre părinții biologici ai lui Zeynep și toată lumea presupune că Nermin și Ekrem sunt părinții ei. 

 Iubitul ei Faruk  care provine dintr-o familie bogată, de asemenea, nu cunoaște situația specială a lui Zeynep. Zeynep se întâlnește cu Faruk de 1 an și nu are curajul să-și dezvăluie secretul. 

Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.