Inima de Frate ep 9

Written By Admin on duminică, 21 iunie 2015 | 22:42

"Inima de Frate ep 9", Inima de Frate ep 9 Serial, Inima de Frate ep 9 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 9 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 10
Kuzey este victima cursei întinse de Ferhat.
Kuzey, luând în calcul toate pericolele, este victima cursei întinse de Ferhat.
Ferhat, pentru a-și arăta puterea în fața lui Kuzey va apela la o metodă diferită, aceea de a se întâlni cu Cemre. Ca și în trecut și azi, punctul slab al lui Kuzey în fața lui Ferhat este Cemre. Cemre care intră în panica şi îi este frica că ar putea fi suprinsă în flagrant, nu înţelege ce se întâmplă. În acest timp ce Cemre fuge Ferhat, acesta verifică dacă se găseşte pe o pista corectă. Gulşen este cuprinsă de temeri ca în trecut atunci când află că fata ei este urmărită.
Kuzey, care caută soluţii pentru ca acesta să-şi plătească  datoria faţă de Guney va fi îndrumat de către Ali.  De acum încolo singurul plan de viitor al  lui Kuzey este ca să-şi plătească  datoria faţă de Guney. Însă, Kuzey are un loc important în planurile de viitor ale lui Simay.
Gulten care vrea să afle adevăratul motiv pentru care Cemre nu a fost distribuită în reclamă, continua să investigheze acest lucru. Vizita subită a lui Cemre şi Gulten la sediul Grupului de Firme Sinaner va provoca crize neaşteptate.
Ferhat care continua s-o deranjeze pe Cemre, îşi va atinge în sfârşit scopul. Kuzey va înnebuni de furie atunci când va afla totul de la Cemre. Ferhat ăşi atinses scopul. Cu toate că a luat în calcul toate riscurile la care se poate expune Kuzey va fi victima cursei în care a fost atras.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.