Inima de Frate ep 10

Written By Admin on duminică, 21 iunie 2015 | 22:40

"Inima de Frate ep 10", Inima de Frate ep 10 Serial, Inima de Frate ep 10 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 10 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 11
Kuzey îşi încredinţează viitorul lui Ferhat
Pentru a-şi proteja persoanele îndrăgite, Kuzey va negocia cu Ferhat. În urma negocierii acesta nu-şi va încredinţa în mâinile lui Ferhat doar speranţele ci şi viitorul său.
Atunci când Kuzey va ajunge la adresa primită pentru a se socoti cu Ferhat, acesta se va grăbi să i-o plătescă lui Ferhat. Dar furia Kuzey va dispărea în urma unei mascara neaşteptate făcută de Ferhat. De acum divergenţa dintre acesta şi Ferhat numai putea fi rezolvată prin forţă. În acest timp Cemre l-a anunţat pe Ali în legătură cu cele întâmplate.
Atunci când Sami Tekinoğlu află despre cele întâmplate, va începe o aşteptare îngrozitoare. În acele clipe Kuzey se ca aşeze la masa negocierilor cu Ferhat, cu scopul de a-i proteja  pe cei dragi. În urma negocierii acesta nu-şi va încredinţa, în mâinile lui Ferhat, doar speranţele ci şi viitorul său. Kuzey va fi din nou suspicios atunci cănd va vedea că numele lui Cemre se găseşte pe nota primită de la Ferhat. Această suspiciune ep care o va avea şi Handan va duce la o nouă criză între cele două familii. În familia Sinaner, neînţelegerile dintre Banu şi Bariş din cauza lui Venus, escaladând, vor continua.  Gulten care nu se resemneză cu anularea contractului pentru reclame al lui Cemre nu poate să se resemneze şi caută noi oportunităţi de lucru fiicei sale. Simay care-i spune lui Kuzey că este însărcinată, îl vede pe acesta ca singura ei şansă în viitor. Dar, Kuzey este un om  fără  viitor. Ferhat se folosise de înţelegerea cu Kuzey.




Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.