Inima de Frate ep 7

Written By Admin on duminică, 21 iunie 2015 | 22:47

"Inima de Frate ep 7", Inima de Frate ep 7 Serial, Inima de Frate ep 7 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 7 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 8
Banu o va îndepărta pe Cemre de Guney
Banu face planuri pentru a o îndepărta pe Cemre de Guney și aceste planuri au succes.
Furia crescândă care îl cuprinde pe Kuzey atunci când își vede tatăl alături de cel mai mare dușman al său, va fi aplanată tot de el. Kuzey va fi nevoit să se întoarcă la spitalul din care a ieșit fără să se vindece.
Sami se va pregăti să-l înfrunte pe Ferhat, atunci când va afla noul adevăr de la fiul său.
Atunci când va acționa pentru reglarea tuturor conturilor cu Ferhat, după ani de zile prăpastia dintre el și fiul său se va închide.
Pe de altă parte, planurile lui Banu pentru a o îndepărta pe Cemre de Guney au avut rezultate, iar Cemre a fost aleasă noua imagine a Grupului de Firme Sinaner.
Cemre, care nu a știu de influența lui Banu, va sărbători această reușită alături de mama sa Gulten.
Recăpătându-și încrederea, Cemre se simte ca și cu ar fi câștigat o victorie în fața lui Guney.
Boala lui Kuzey reunise, ca în trecut, familiaTekinoğlu.
În acest proces, în timp ce Banu și Simay reușesc să se integreze în viața lor, singura persoană rămasă în afara familiei este Cemre.
Banu va profita până și de logodna fratelui său vitreg  mai mare Hakmen pentru a fi aproape de Guney și familia acestuia.
În noaptea logodnei lui Bariș și Venus, fiecare are un plan și o socoteală diferită. În aceeași seară, se va realiza și comunicatul de presă aș filmului reclamei în care protagonista este Cemre.
Cemre va deveni o victimă fără protecție, atunci când va atrage atenția tuturor. Efortul lui Kuzey de o apăra pe Cemre nu va fi deajuns.
Nimeni nu va putea să oprească cele ce se vor petrece în aceea seară.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.