Inima de Frate ep 6

Written By Admin on duminică, 21 iunie 2015 | 23:07

"Inima de Frate ep 6", Inima de Frate ep 6 Serial, Inima de Frate ep 6 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 6 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 7
Motivul pentru care în noaptea care le-a schimbat destinul Kuzey s-a pierdut cu firea este aflarea faptului că Cemre nu este doar logodnica sa, ci este în același timp și femeia de care este îndrăgostit fratele său.  Guney va avea nevoie de timp pentru a se hotără dacă va continua sau nu relația cu Cemre .
Banu va acționa imediat, atunci când va afa că Guney și Cemre sunt certați. Pentru a o scoate definitiv pe Cemre din viața lui Guney, ea va cere ajutorul fratelui mai mare vitreg  Bariștan.
Dar Kuzey este foarte departe de Cemre. Kuzey care vrea să aibă o viaţă normal, are de fapt probleme mai serioase.
Guney își dă seama că singura persoană pe care nu putea s-o scoată, în nici un caz, din viața sa, este Kuzey, care i-a fost alături în momentele grele.. Până ce Kuzey se va pune pepicioare, Guney nu-și va continua drumul.
Acum este rândul lui Guney să se sacrifice.
Kuzey își va pune viața în pericol atunci când va dori să depășescă obstacolele prin metodele sale proprii…


Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.