Inima de Frate ep 69

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 05:15

"Inima de Frate ep 69", Inima de Frate ep 69 Serial, Inima de Frate ep 69 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 69 film Acasa Tv.
 Vezi Rezumat si Inima de Frate episodul 70
Cemre va renunța la Kuzey
În condițiile în care Cemre nu-l poate obține pe Kuzey, nepierzându-și speranța, va încerca toate căile să ajurenunțe așa ușor.
Cemre care nu renunțase o clipă la Kuzey, va încerca prin orice mijloc să ajungă la el. Pentru Cemre, ajutorul pentru a ajunge la Kuzey va veni  de unde se aștepta mai  puțin. Cemre va demonstra încă odată că nu paote renunța la Kuzey.ngă la el, demonstrând astfel că nu va renunța niciodată la Kuzey.
Cu toate că gratiile dintre ei dispăruseră, Cemre încă nu are parte de Kuzey. Cemre va căuta motive pentru a-și explicarea lu Kuzey. Cemre este singura persoană care are suspiciuni cu privire la săvărșirea unui joc de către Guney. Dar Guney este mult mai hotărăt să-i despărtă definitive. Guney va încerca dar nu va reuși să o convingă pe Cemre că motivul plecării lui Kuzey a fost doar „frica” lui.  Orice s-ar întâmpla Cemre este hotărătă să ia legătura cu Kuzey.

După eliberarea luI Cemre, Bariș va încerca să-și consolideze și el libertatea. Dar, Guney va observa că între Bariș și Deniz există o înțelegere secretă.
Atunci când Banu va începe să vadă adevărata față a lui Guney, Banu se va hotără să-i strice jocurile. Dar Guney nu este dispus să



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.