Inima de Frate ep 19

Written By Admin on duminică, 21 iunie 2015 | 22:19

"Inima de Frate ep 19", Inima de Frate ep 19 Serial, Inima de Frate ep 19 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 19 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 20
Într-un final Simay, care, pe zi ce trece, se întăreşte faţă de Kuzey şi familia sa, o va înfrunta pe Zeynep. Pe de altă parte Simay este obligată să aleagă de partea cui este în ceea ce priveşte relaţia dintre Guney şi Banu.
Această alegere a lui Simay va conduce la declanşarea unor evenimente neaşteptate. Datorită mişcăriilor lui Banu, după mult timp Kuzey şi Zeynep vor fi din nou împreună.
În timp ce Cemre rămâne cu sentimentele pe care le simte faţă Kuzey în interiorul său, acesta va ocupa un loc şi mai important  în sufletul său. Guney, care va observa sentimentele lui Cemre faţă de Kuzey, va fi afectat într-un mod diferit de acest lucru. Faptul că Guney îşi dă seama că a pierdut iubirea şi interesul Cemre, îl va fac pe să se apropie, mai mult de aceasta. Simay va beneficia de un atu atunci când, va fi martora lecţiei neplanificată pe care Cemre i-o va da lui Guney la finalul nopţii.
Pe de altă parte, Banu care află că şi Cemre s-a dus la Mersin, pentru a participa la nunta lui Kuzey, îşi dă seama că i s-a ascuns, inteţionat, acest lucru. Cemre va intra din nou în atenţia lui Banu. Relaţia dintre Cemre şi Banu începe să se răcească vizibil.
Pe de altă parte, la Istanbul sunt stabilite conexiuni importante cu privire la afacerea „macaraua”. Firma, înfiinţată de Guney şi Banu, va avea o evoluţie neaşteptat de rapidă.






Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.