Inima de Frate ep 18

Written By Admin on duminică, 21 iunie 2015 | 22:21

"Inima de Frate ep 18", Inima de Frate ep 18 Serial, Inima de Frate ep 18 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 18 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 19
Simay îl atrage în cursă pe Kuzey, asigurându-şi locul în familie. Din nou, Kuzey va fi nevoit să trăiască lângă o persoană pe care nu o doreşte. Zeynep se învinovăţeşte pentru cele întâmplate…Pe de altă parte, doamna Handan care este nevoită să se întoarcă, în linişte, la Istanbul, va ajunge la concluzia că în lipsa ei Simay şi-a mărit puterea în casă.
Aflarea apropierii dintre Kuzey şi Zeynep îi va aduce faţă în faţă pe Sami şi Huseyin. Gulten nu va rămâne indiferentă în faţa nedreptăţilor făcute lui Kuzey, iar evenimentele  vor lua amploare.
Zeynep va căuta să se îndepărteze de Kuzey. Însă cadoul de Anul Nou cumpărat de Cemre pentru Kuzey va fi motivul apropierii, cu încă un pas, a lui Kuzey faţă de Zeynep. În vâltoarea evenimetelor, Cemre se va lupta cu sentimentele care s-au schimbat faţă de Kuzey. Gulten este prima persoană care observă furtuna din sufletul fiicei sale.
Simay îl obligă pe Kuzey să organizeze nunta. Nunta va avea loc la Mersin… Pentru a nu-l lăsa singur, Cemre şi Ali vor merge împreună cu Kuzey..Cele întâmplate în noaptea nunţii, îi vor apropia şi mai mult pe Cemre şi Kuzey.




Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.