Inima de Frate ep 79

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 01:31

"Inima de Frate ep 79", Inima de Frate ep 79 Serial, Inima de Frate ep 79 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 79 film Acasa Tv.
 Vezi Rezumat si de la Inima de Frate episodul 78
KUZEY ŞI GUNEY SUNT FOARTE FERICIŢI
Kuzey şi Cemre, care înainte de nuntă au plecat în vacanţă, petrec clipe pline de fericirie.
Cemre şi-a împlinit un mare vis. Ei vor pleca într-o vacanţă pentru a se reface în urma  celor ferute. Înainte de nuntă, îi aşteaptă clipe de fericire. Telefonul lui Handan va fi de ajuns  ca Kuzey să revină cu picioarele pe pământ.
Acum Guney suferă şi mai mult pentru că Kuzey şi Cemre sunt împreună.  Cu cât va simţi mai mult că comisarul Şeref se află permanent pe urmele sale, cu atât Guney va deveni şi mai confuz. Va primi  un ajutor neaşteptat pentru scăpa din prinsoare. Însă dorinţa de răzbunare va avea prioritate în faţa libertăţii sale.  Guney se hotăreşte să aştepte până în ultimul moment pentru opri căsătoria lui Kuzey şi Cemre.
În timp ce Ebru Sinaner, care pierduse totul, face pregătiri să plece în străinătate împreună cu Banu, Banu va pierde şi ultimul sprijin avut.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.