Inima de Frate ep 63

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 22:21

"Inima de Frate ep 63", Inima de Frate ep 63 Serial, Inima de Frate ep 63 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 63 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 64
Bariș era dărămat de predarea busolei posesorului și, cu prețul înfurierii lui pe acestuia,  de depășirea unui alt pericol de către Kuzey și Cemre.  Pentru cele trăite,  Bariș se va răzbuna pe Cemre. El va îngreuna, mai mult, condițiile divorțului. Pe de altă parte, Guney care știe că Mirza Çeltik, care s-a afișat drept ucigașul lui Ferhat, nu este de fapt ucigașul, este indispus și va începe să cerceteze această pistă fără  a atrage atenția nimănui.  După eliberarea lui Kuzey, Sami îi va invita acasă pe toți.
Cina, care va decurge plăcut, va avea musafiri surpriză. Pe de altă parte, Cemre care aflase condițiile pentru divorț, îl va înfrunta pe Bariș. La această întâlnire, Cemre va afla lucruri pe care nu le știa. Deniz, care nu știe că Șeref și Kuzey sunt certați și gândindu-se că Kuzey se află la Istanbul, inopinat, îi va ieși în cale acestuia.  Pentru  Banu erau ultimele zile de robie. Guney se va liniștii mai mult atunci când va afla că dosarul lui Ferhat va fi închis. Banu va reprezenta un camuflaj bun pentru proiectul pregătit fără știrea lui Melda și celor din familia Sinaner. În timp ce, concomitent sunt trăite atât fericirerea cât și nefericirea, atât speranța câtși deznăvejdea, va sosi ziua căsătoriei lui Sami. Supărarea mamei sale îl va afecta și pe Kuzey. Doamna Handan nu va accepta  așa ușor noul mariaj al Domnlui   Sami, cu care a trăit împreună mulți ani.


Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.