Inima de Frate ep 38

Written By Admin on sâmbătă, 20 iunie 2015 | 09:25

"Inima de Frate ep 38", Inima de Frate ep 38 Serial, Inima de Frate ep 38 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 38 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 39
Kuzey se va ascunde de Ferhat şi Poliţie
Kuzey este nevoit să se ascundă atât de Ferhatm cât şi de poliţie.
Kuzey, care îşi dă seama că se apropiase foarte mult de Şermin Koflu, care reprezintă singurul atuu pentru a scăpa de Ferhat, pentru a nu expune pe Zeynep pericolelor, este nevoit, încă odată, să se întoarcă din drum.
Banu nu va mai rezista atunci când îl va vedea în faţa sa pe Burak, care este pe urmele secretului familiei Sinaner. Banu care aproape îngheţase la această întâlnire, îşi va vărsa furia p Guney. Cearta izbucnită înainte de nuntă, îl va face pe Guney să îşi reconsidere hotărărea.
Kuzey este nevoit să se ascundă atât de poliţie, cât şi de Ferhat. În acest timp singura lu işansă este Bekir. Pentru Guney care începuse să-I analizeze viaţa, Cemre reprezintă o rană neînchisă.   Cemre va râmâne singura persoană la care va putea să se refugieze de disperare şi singurătate.




Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.