Inima de Frate ep 30

Written By Admin on duminică, 21 iunie 2015 | 07:08

"Inima de Frate ep 30", Inima de Frate ep 30 Serial, Inima de Frate ep 30 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 30 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 31
Sosise momentul reglării conturilor dintre Kuzey şi Simay
Kuzey care a intuit că persoana care le-a divulgate secretul este Simay, începe s-o caute pe aceasta.  Pentru Kuzey, care se apropie pas cu pas de obiectiv, fără să cadă în capcane, se apropie vremea răfuielii cu Simay.
Toată lumea, mai puţin Bariş va fi șacată de marele secret al familiei Tekinoğlu, scos la iveală, de poliţiştii, care veniseră la uşă.
În timp ce Guney este dus la poliţie,  ținta furiei lui Guney este Kuzey. Din acest moment, distanţa dintre cei doi fraţi se va mări.
Kuzey care intuieşte că Simay este cea care le-a dat în vileag secretul, începe s-o caute pe aceasta, așa cum plănuise Ferhat.
Datorită lui Bariş, reţinerea lui Guney ocupă prima pagină a ziarelor . Baris  va folosi această oportunitate pentru a scăpa de Guney.
Zeynep care va afla că Kuzey a fost închis patru ani, luând asupra lui vina fratelui său, va descoperi o nouă faţă neştiută a lui Kuzey.
Cemre va suferi mai mult, odată cu evoluţia relaţiei dintre Kuzey şi Zeynep. Gulten care-i constientă de suferinţa fiicei sale, va încerca s-o ţină  pe Cemre departe de Kuzey.
Fără să ştie de umbrele de pe urmele sale, Kuzey, care începuse s-o caute pe Simay, nu poate face faţă prea mult în faţa oamenilor care i-au tăiat calea și l-au bătut , în miez de noapte .
Dispariţia neaşteptată a lui Kuzey, îi va îngrijora pe toţi, în special pe Ali.
Kuzey se apropie, pas cu pas, de obiectivul său, de momentul răfuielii cu Simay, fără a cădea în capcanele din jurul său.






Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.