Inima de Frate ep 23

Written By Admin on duminică, 21 iunie 2015 | 07:25

"Inima de Frate ep 23", Inima de Frate ep 23 Serial, Inima de Frate ep 23 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 23 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 24
Ali va fi nevoit să ia o hotărăre critică, atunci când Kuzey  o va vedea pe Simay în faţa clubului de noapte. În timp ce Kuzey vrea să ştie ce se întâmplă în jurul său, Ali acţionează pentru a o deconspira pe Simay. Simay nu va mai avea unde să fugă după ce se va afla despre relaţia sa cu Sumer. Simay îşi va folosi toate atuurile pentru a nu-l pierde pe Kuzey.
Pe de altă parte, cina de la conacul Sinaner reprezintă un exemplu sufucuent care arată ruptura dintre cele două familii. Efortul lui Banu şi al ui Guney pentru ca cina să decurgă fără probleme, vor fi anulate de mişcarea lui Baris. La finalul serii, familia Tekinoğlu va fi şocată de surpiza făcută de Bariş cu „contractual prenupţial”. În faţa acestei situaţii, Guney îşi dă seama că va trebui sa ia o hotărăre foarte importantă pentru a-şi îndeplini obiectivele.
Ali va face tot posibilul  pentru ca Kuzey să înceapă o nouă viaţă în care să asculte de glasul inimii. Dar reacţia pe care o va avea din partea lui  Kuzey va fi una foarte diferită. Pe de altă parte Ali, care vrea să-l ţină departe de probleme pe Kuzey, o va înfrunta pe Sumer. Cu tot efortul lui Ali, această răfuială îi va aduce faţă în faţă pe Kuzey şi Sumer.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.