Inima de Frate ep 16

Written By Admin on duminică, 21 iunie 2015 | 22:25

"Inima de Frate ep 16", Inima de Frate ep 16 Serial, Inima de Frate ep 16 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 16 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 17
Zeynep este furioasă pe Kuzey 
Faptul că fără ştirea nimănui  Sami o va aduce acasă pe Simay, îi vor afecta hotărările de viitor ale lui Kuzey . Acum, pentru Kuzey începea o nouă viaţă.
Fără să ştie că Kuzey este însurat, lui Zeynep îi este ruşine pentru că şi-a mărturisit sentimentele faţă de acesta şi este furioasă, în special pe Kuzey, deoarece i-a ascuns acest lucru. O altă ţintă a acestei furii este şi Cemre.
Cu cât presiunile asupra lui Kuzey pentru a divorţa cresc, acesta caută soluţii pentru a-şi asigura viitorul său. Ca de fiecare dată, la greu, în apropierea  lui Kuzey se află tot Cemre. Dar insistenţa lui Kuzey cu privire la Zeynep, o va afecta cel mai mult pe Cemre.
Din dorinţa de a-şi transpune în realitate noua afacere, Guney îşi intentifică pregătirile. Guney îi va cere ajutorul lui Kuzey, din dorinţa de a scăpa de mustrările de conştiinţă care-l macină în legătură cu acesta, cu toate că fratele său nu are nicio legătură cu afacerea sa. Pe de altă parte, odată cu mişcarea lui Ebru, criza care continuă între Banu şi Bariş va avea o nouă direcţie.
Doamna Handan, îşi va arăta poziţia chiar de la sosisrea lui Simay  în casă şi va căuta motive pentru a o izgoni.În aceast caz, şi Simay  îşi va arăta intenţia şi îi va declara, în mod deschis,  război doamnei Handan. La petrecerea de sfârşit de an organizată de Guney, acesta va pune la punct un evenimet pentru promovarea noului produs. Şi Kuzey va contribui la organizarea acestui eveniment.  După mult timp, Kuzey şi Zeynep vor avea ocazia să se revadă.




Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.