Inima de Frate ep 1

Written By Admin on duminică, 21 iunie 2015 | 23:17

"Inima de Frate ep 1", Inima de Frate ep 1 Serial, Inima de Frate ep 1 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 1 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 2
Kuzey ve Güney sunt doi frați diferiți, având personalități și obiective diferite precum punctele cardinal de pe busolă. În afară de loialitatea unuia față de celălalt, singurul lor punct comun este brutăria tatălui lor Sami, neîncăpătoare pentru visele lor mărețe.
Kuzey, va fi admis la școala militară și va deveni un militar bun. Guney va urma cursurile unei univestități de prestigiu și va tinde, cu pași siguri, să aibă cariera pe care și-a dorit-o.
Dar pentru ca cei doi frați să-și îndeplinească visele,  aceştia vor trebui să-și schimbe destinele.
Odată  ce  Cemre și mama sa se vor muta în cartierul în care locuiesc, pentru Kuzey ve Güney va începe o nouă etapă din viață,.
Prezența lui Cemre va marca diferit viața celor doi frați.
În această perioadă, trei prieteni apropiați vor face cunoștință prin „dragoste”.
Gülten, mama lui Cemre, care nu este de acord cu relația fiicei cu familia  Tekinoğlu, are obiective diferite privind viitorul acesteia.
Handan, obișnuită de atâta timp cu căsnicia nefericită și fără iubire pe care o are cu Sami, privește în viitor doar datorită filului Guney.
Muncitor și totodată calm, Güney este în același timp și persoana care liniștește furtunile provocate de Kuzey în cadrul familiei.
Întâmplarea petrecută cu o zi înainte de examenele la universitate care-i va aduce față în față pe Kuzey și Sami, va aduce împreună cu ea și „aceea noapte ”care va tulbura viața întregii familii.
Kuzey va trebui ascundă, ani de zile, în suflet, adevăratul motiv al tragediei trăite de familia Tekinoğlu.
Cu toate că Kuzey și Güney au carectere diferite, ei sunt doi frați foarte apropiați unul față de celălalt…
După aceea noapte nefastă pentru familia Tekinoğlu, viețile celor doi frați vor avea un parcurs diferit.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.